Hekkelberg Gasztrorandevú No.2.

Hekkelberg Gasztrorandevú No.2.

Meghívó Hekkelberg Gasztrorandevúra

Mi, a Hekkelberg branden és úgy általában az izgalmas sörök világában dolgozók, nap mint nap találkozunk a sörünket csapoló gasztro-helyek egyre érdekesebb kínálatával, és a gasztronómiában dolgozók kreativitásával, illetve olyan emberekkel, akikkel szívesen dolgoznánk együtt bármilyen téren. De csak mostanra jutottunk el oda, hogy másodszor is meghívjuk a sajtót egy Hekkelberg Gasztrorandevúra.

Amikor készülünk egy Gasztrorandevúra

ügyelünk rá, hogy egy érdekes ember, egy érdekes helyszín és egy érdekes téma adjon randevút izgalmas italoknak és étel-ital párosításoknak! Ezúttal a Malackaraj blog alapítójából gombaszakértővé avanzsált Péter Annát hívtuk meg a Triffla Gombaszaküzlet képviseletében az egyik legmenőbb Hekkelberges helyre, a várbéli Ramazuriba, ahol a Liebl Martin készítette gyönyörű és fantáziadús fogások mellé a Hekkelberg Fuxon kívül Reketye Session Lagert ittunk, majd a végén megismerkedhettünk a Sheppy’s Ciderrel!

 

 

 

Menü

 

Előétel:

kacsamáj torchon gombaporba forgatva, kávé szivacs, gomba gél, hàzi briós

Hekkelberg Fux

Főétel:

medvehagyma pestós rizotto, szarvasgombás fás galuskával töltött kucsmagomba, fáva bab, pecorino chips

Reketye Session Lager

 

 

Találkozunk legközelebb egy igazi kerti sütögetésen – a helyszín egyelőre maradjon meglepetés!

 

Leave a Reply